Springerne

Springerne

Velkommen til sæson 2021-22
Børn fra 0.klasse og opefter

Springerne er for alle drenge og piger fra 0.klasse og opefter. Vi inddeler træningen efter niveau, for at alle bliver udfordret og lærer en masse. Vi skal varme op, have det sjovt og udforske behændighed, smidighed, styrke, akrobatik og springe. Vores mål er at alle lærer noget nyt og selv kan udføre deres spring, samt modtage en besked og arbejde selvstændigt eller i grupper. Vores spring er alt lige fra håndstand, vejrmølle, araber, flik-flak, kraftspring, koldbøtter, salto, barani, salto m. skrue og hvad vi ellers kan finde på at prøve. Vi lover masser af smil, sjov og hygge, som er med til at give et super godt fællesskab., som kun vil være med til at styrke Jeres læring i springene.
Vi er begge nye instruktører i NFI og kommer med en baggrund indenfor Teamgym (konkurrence-hold), så vi glæder os meget til at møde Jer og lære en masse fra os.
OBS: Vi søger efter ekstra hænder til at hjælpe, da Cecilie kun er med indtil december måned og Marie ikke kan få det til at passe 100% sammen med uddannelse!!!
Instruktører: Marie og Cecilie
Træning: Onsdag kl. 16:30 – 18:00
Kontingent: 495 kr. eksl. opvisningstøj
OPSTART onsdag d. 8 september 2021